Värt att satsa på en billig bäddmadrass?

billig-bäddmadrass

Jag kommer ihåg när jag köpte min första säng och då pratade försäljaren om att det viktigaste är att man lägger pengarna på en bra kontinentalmadrass eftersom det är den man har länge. Bäddmadrassen är mer en komfortaspekt som dessutom är en hygienfaktor då man ofta bäddar med underlakan direkt mot den.

Nu finns det förvisso madrasskydd att köpa vilket jag i.o.f.s. inte tycker är så dum idé om man köper en fin bäddmadrass. Men om man inte gör det så har nog försäljaren rätt. En bra madrass till sängen har man kanske 5-10 år medan en bäddmadrass kan bli rätt tråkig redan efter ett par år.

Min första bäddmadrass blev just lite tråkigt men där fanns en blixtlås som gjorde att man kunde ta av och tvätta den. Nu var min bäddmadrass ganska billig så det gjorde inte så mycket men det visade sig att överdraget var för stort för att få in i en vanlig tvättmaskin vilket gör hela processen att tvätta det mycket svår.

Hur som helst så har jag kört på billig bäddmadrass som jag köpte på Jysk efter det och det fungerade faktiskt ganska bra. Nu har jag sålt sängen och står här igen inför valet av madrass och bäddmadrass. Men det viktigaste lär vara att hitta en bra säng överlag och sen kan byta ut bäddmadrassen om det behövs.

Om du vill fynda och köpa en billig bäddmadrass så skadar det inte att läsa på lite innan du bestämmer dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *