Ge bort jultröja i påskpresent

Jultröja - Merry Xmas

Påsken är nu inte många veckor bort och du vet kanske redan nu med dig att du ska träffa släkten minst en gång, vännerna en annan gång och kanske göra något med närmsta familjen en dag med?

Att få en påskgåva är heller inte ovanligt och det en trevlig gest att visa att man tänker på någon. Det är alltså inte bara barnen som behöver få en påskpresent i samband med påskägget utan det går utmärkt att ge en gåva till en vuxen också. Det är väl det som är fint med en gåva att det inte är något krav på motprestation och där mottagaren ska känna sig tacksam.

Om du vill spetsa till din gåva lite så har vi det bästa förslaget som rimmar väl med ”julen varar ända in i påska” som ramsan så fint säger. Jultröjor säljs ut till rea-priser nu och nu menar jag inte någon tråkig röd tröja bara utan dessa fula jultröjor som fått ett populärt uppsving de senaste åren.

Seden att bära en ful jultröja började för länge sedan i USA och har bara växt. De går egentligen emot allt vad mode heter och fokuserar istället på att ha ett julmönster eller bild på tröjan. Det finns i en mängd olika varianter och bärs med glimten i ögat och brukar uppskattas av många i juletid. Det är dessutom en tröja som passar lika bra på firmafesten vid jul som när man går ut med kompisarna på en AW.

Det finns många jultröjor att välja mellan så det lär inte vara något problem att hitta ett motiv som passar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *