Espressokoppar i julklapp

Jag lovade att jag skulle lägga upp ett blogginlägg senare under dagen så det tänker jag också göra då. Annars hade det varit en mycket tveksam start på min något knepiga comeback här på bloggen.

Jag ska dock vara ärlig och säga att det inte alls är säkert att det blir väldigt mycket skrivande. Jag hoppas dock att jag får tid att blogga om lite vad som händer i vardagen, min träning och kanske om jag ska resa till sommaren eller så. Sen får vi se hur allt blir i längden.

Hur som helst vet knappt någon av mina vänner att jag bloggar här. Det är främst till för mig själv och bara min bästa kompis känner till det. Det har sina fördelar som att jag kan skriva om att jag köpt espressokoppar till min bror i julklapp.

espressokoppHan flyttade hemifrån för ett år sedan och köpte då en kaffemaskin som gör så väl espresso som latte och de där vanliga kaffeblandningarna. Men han är extra förtjust i just espresso och caffe latte. Glas till latte har han redan fått av mina föräldrar som inflyttningspresent men några koppar för espresso har han inte.

Då kanske ni undrar vad häller upp espresso in och det är väl där den självklara julklappen uppstår. Han häller upp det i vanliga kaffekoppar vilket gör att det ser ut som han serverar små kaffeslurkar som lämnat kvar av andra. Det blir liksom helst fel!

Så nu har jag beställt två par espressokoppar vilket borde vara en bra start för honom. Det brukar inte vara så många som vill ha espresso ändå då det är ganska starkt till skillnad från vanligt bryggkaffe. Det jag förvånades över var dock priset på espressokoppar. De är inte direkt billiga någonstans på nätet. Inte ens hos IKEA är de billiga.

Nu hoppas jag att han blir glad över julklappen och att han kan servera mig en god espresso i dem när jag kommer på besök. Sen en latte efteråt då jag nog är en latte-tjej trots allt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *