Planera ett unikt 10-års kalas

Vad önskar man sig allra mest när man fyller 10 år? Jag har fått vara med och planera min kusins stora 10-års kalas som ska vara legendariskt. Det är hans största önskan och med föräldrar med stor ekonomiska fickor är det någonting som absolut kan bli möjlighet.

De ska ha ett väldigt stort kalas med väldigt många inbjudna nu i sommar och detta är alltså den största önskan. Istället för fina presenter från föräldrarna så vill han ha ett större kalas där han kan bjuda alla känner. Klasskamrater, släkt och vänner från fotbollen och simningen gör att det knyts ihop till ett väldigt stort kalas.

Ett sätt för att spetsa till festen och som legat högt upp på agendan är lekar och aktiviteter utomhus. Här ska vi efter önskan hyra in en hoppborg som en del i detta.

Jag har aldrig varit med om att man hyr en hoppborg vid ett vanligt kalas men det finns ändå en stor bransch för detta. Det tar inte lång tid att hitta flera leverantörer på Google som hyr ut hoppborgar i Stockholm-regionen.

Priset för en hoppborg kostar förvisso några tusen kronor men det är nog det minsta problemet här även om jag hade tyckt att det var för dyrt för en budget gällande barnkalas. Det är nog något jag bara hade känt varit ett alternativ om 2-3 barn tillsammans gick ihop och hade gemensamt kalas.

Vi kommer även ha några gemensamma lekar och där finns en plan på att dela in barnen i slumpvalda lag där man tävlar i kubb, brännboll och liknande lekar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *