Shoppingresa

Nu i sommar har jag passat på att unna mig en shoppingresa till Köpenhamn. Det har varit mycket fokus på jobb och den lilla semester jag haft har spenderats med familj och vänner här på hemmaplan så det kändes skönt att i alla fall få göra någon form av längre ”utflykt”.

Jag och en vän reste ner till Köpenhamn över helgen. Vi ankom på fredagskvällen och sen blev det inte mycket mer den dagen mer än ett trevligt restaurangbesök. Vi var båda ganska trötta så vi valde att gå och lägga oss och njuta av lördagen.

På lördagen såg vädret inte ut att vara allt för bra och eftersom vi lagt oss så tidigt så var vi redo att anta Köpenhamn redan kl. 9. Vi valde att bege oss till köpcentret Field’s som ett fantastiskt stort shoppingcenter med mängder av affärer. Vi stannade där till runt 14-tiden och passade även på att äta vår lunch där. Vädret hade blivit avsevärt bättre så nu var man sugen på att bege sig till Ströget och känna av hur en riktig dansk gågata är som dessutom var en av de första i sitt slag om jag inte missminner mig (historiskt då).

Kvällen spenderas sedan ute med god mat och ett besök på ett par barer innan hotellsängen väntade på oss. Under söndagen vandrade vi mest runt och hamnade till sist på ett väldigt vackert kafé men en mysig innergård. Jag vet inte om jag kommer kunna hitta tillbaka dit men fint var det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *