Två filmer jag vill se nu i höst/vinter 2016

Det finns faktiskt betydligt fler än två filmer men just nu är där två stycken jag gärna skulle vilja se. Jag ska försöka hinna med att se båda två innan julen kommer för sen brukar där finnas andra nya filmer som kommer då.

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

Den första filmen jag vill se är Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Jag gillar fantasyfilmer i detta stuket och även om jag inte tror denna letar sig in i toppen så vet jag att jag kommer sitter underhållen i biostolen.

Bridget Jones’s Baby

Den andra filmen är Bridget Jones’s Baby som är den tredje filmen i serien. Jag har alltid gillat filmerna och tycker de är underhållande så det blir en självklarhet att se denna med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *