Liten och bra bäddsoffa till ovanvåningen

grön häftig bäddsoffaVi har gått i dessa tankar ett bra tag nu och har äntligen bestämt oss för att beställa en bäddsoffa till vår ovanvåning. Vi har ett litet rum med vår gamla TV i och lite spelutrustning och sånt i. Rummet var tänkt att användas så den som ville spela inte behövde ockupera vardagsrummet – vilket faktiskt är något som fungerat bra.

Däremot kom vi på den briljanta idén om att sätta in en liten bäddsoffa i rummet som också ska vara skön att sitta i men även ligga i. Det ställer kanske lite krav på bäddsoffan så det gäller att vi hittar något bra.

Jag har tittat ganska mycket på detta och på sidan Bäddsoffor finns där massa exempel och tips att tänka på innan man köper något. Du hittar även e-butiker som säljer bäddsoffor online vilket även det är något som intresserar oss.

Att gå i möbelbutiker och titta på möbler kan vara trevligt, men oftast har man bara tid med det på helgen då alla andra med liknande tankar också befinner sig i butikerna. Det är trångt och omständigt. Om man väl skulle hitta en bäddsoffa man gillar så ska man sedan hyra släp, hämta bäddsoffan, köra den hem, lämna släp, montera soffan. Nej tacka vet jag hemleverans av möbler och så länge man kan läsa recensioner och se videos så nöjer jag mig när det kommer till just detta. En säng eller riktig soffa hade jag först velat prova faktiskt.

One Comment:

  1. Daiane da Silva

    Är kär i den gröna bäddsoffa.. Vart kan man köpa en sån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *