Små barn älskar dockhus med Bamse

Bamse Dockhus

Leksaker med kvalitet är aldrig fel att satsa på och dockhus brukar vara ett lysande exempel på något som kan hålla väldigt länge, precis som Lego. Det är nästan en investering på så sätt då det är tidlöst och fungerar länge.

Bamse är ju en fantastisk populär figur och har varit det under väldigt lång tid. Den svenska leksakstillverkaren Micki gör ett dockhus med lekplatta som motsvarar Bamsebyn och här följer det med flera hus motsvarande Bamses, Skalmans, Lilleskutts och Farmors hus.

När jag växte upp älskade jag själv Bamse så jag förstår att detta är ett populärt dockhus och att många väljer att köpa det till sina barn. När man läser recensionerna på diverse butiker så ser man att det är populärt i många åldrar och där allt ifrån tvååringar till barn i början på skolåren gillar det.

Gubbarna säljs lite praktiskt separat vilket jag gillar då det gör att dockhuset med lekplattan då inte kostar lika mycket och sen kan barnen få fler figurer efterhand. Det var ju så det fungerade när man själv lekte med dockhus som liten och även med andra leksaker. Lego och Barbie är båda exempel på detta.

Riktiga dockhus som är ett enda stort hus är inte lika populärt idag som förr vilket man såklart kan förstå då det finns så mycket annat idag som barnen vill ha. Men det är fantastiskt att de fortfarande finns kvar med så många alternativ och så mycket detaljer. Jag gillar koncepten då det låter barnen leka med sin fantasi även om det skulle vara inspirerat från serier och film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *