Taggad inför Melodifestivalen på Lördag

melodifestivalenPå Lördag är det final i Melodifestivalen och jag är sjukt taggad. Finalen hålls i Friends Arena, precis som förra året och jag tror det kommer bli en fantastisk kväll.

Varför jag främst gillar Melodifestivalen är för att det ger nya artister en chans att växa på ett sätt som annars inte hade varit möjligt. I Sverige håller deltävlingen till Eurovision så pass hög kvalitet att de kan finnas riktigt stora artister med. Det är lätt man blir nostalgisk när man tänker tillbaka på Carola och ABBA t.ex.

Något unikt med mig är dock att jag aldrig tittar på delfinalerna på Melodifestivalen. Jag tycker det förstör själva finalen för mig som tittare. Jag vill att det ska vara första gången jag hör låtarna, men tyvärr är det svårt att följa då radion ofta får för sig spela en del fram tills den stora finalen.

Även Facebook-vänner kommenterar och delar länkar ganska friskt så man får verkligen försöka att inte läsa.

Inför Eurovision samlas vi ofta i en TV-soffa med god snacks och laddar inför en trevlig kväll. Sedan har det hänt att vi gått ut efteråt. Speciellt om vi druckit alkohol och det gått bra för Sverige 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *