Olika frisyrer med platt hår

Jag och en kompis har debatterat om huruvida man kan ha olika frisyrer när man har platt hår. Jag ser egentligen bara fantasin som sätter gränser medan min kompis tycker att det är tråkigt om man ofta plattar sitt hår för att man ser lika dan ut.

Även om man kan klippa sig på olika sätt och på så sätt få olika frisyrer som alla har platt hår är det svårt att lyckas med det varje morgon även om man har världens bästa plattång.

Jag tycker dock det är möjligt att variera sig och bara en sådan enkel sak som att ta hjälp att klämmor gör att man kan variera håruppsättningen och frisyren lite varje dag.

Förövrigt har jag precis köpt mig en ny plattång och är riktigt nöjd med den. Jag använder den främst för att platta håret men genom att vinkla plattången kan man enkelt få till kurvor i håret (även om det krävdes lite träning första gången).

Jag tänkte här samla lite bilder på personer jag tycker har en riktigt snygg frisyr med platt hår. Kanske kan det inspirera dig till att damma av plattången om du inte använt den på ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *