Hur enkelt är det att få sms lån direkt?

Jag var ute och tog en kaffe med några av mina vänner igår och återkopplade vad som hänt över jul och nyår. Vi hade egentligen tänkt göra det redan i januari men det har varit en svår månad för många och det kom även fram att sms lån tydligen inte är så ovanligt som jag trodde.

Min vän (väljer att kalla henne Jessica) hade haft så tunga utgifter i December att hon tvingades ta sms lån för att klara januari månad. Det i sin tur gör ju att januari blir en väldigt tuff månad där man måste hålla igen på utgifterna så man har råd att betala tillbaka lånet. Jag ska inte döma henne för det hon gjort även om jag hade kunnat låna ut pengar till henne. Att fråga om pengar är för många tufft och jag sa det till henne att jag gärna hjälper henne nästa gång så vi får väl se.

Hur som helst så började vi sedan prata allmänt om sms lån och hur fort det faktiskt går att få pengarna på sitt konto. Går det t.ex. att få pengar direkt eller är de lån som marknadsför som sms lån direkt helt falska?

Det är inte en självklarhet för om man tycker ”direkt” är inom några minuter så blir man nog besviken. Däremot kan det gå väldigt fort om man blivit godkänd och hos vissa långivare kan man bli det på förhand. Du ansöker och blir godkänd till något som kallas för kreditkonto och detta kostar ingenting. När du sedan väljer att ta ut pengarna kan du få detta direkt insatt på ditt konto. Nu är väl frågan om inte detta är mer snabblån än sms lån men principen är egentligen densamma.

Om vi pratar om att ansöka om sms lån direkt och få in pengar så snabbt som möjligt så har det betydelse huruvida det är vardag eller helg och när på dygnet man ansöker. Det har även betydelse vad du har för bank men i många fall kan det går riktigt fort och du kan ha pengarna inom några timmar.

Om du vill läsa mer om sms lån direkt och vilka långivare som erbjuder detta så hittar du den del svar på denna sida:
http://snabblan24.nu/direkt/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *